Säkerhetsbranschen

Om du arbetar med inbrottslarm, brandlarm, CCTV eller andra säkerhetssystem har du troligen otaliga anläggningskoder att hålla reda på. 

Låt mKey göra jobbet!

Tänk att ha ett system för din kodhantering, där alla koder finns sparade i en tydlig struktur och enkla att hitta. Du kommer åt allt via din mobil vilket gör att du enkelt kan ha unika koder till varje anläggning och att du kan uppdatera koderna på en regelbunden basis.

Behörighetsstyrning
Som administratör kan du dessutom styra så att endast rätt tekniker har tillgång till respektive kod, vilket kan vara otroligt viktigt om du hanterar anläggningar med högre skyddsklass.

Om en av dina medarbetare skulle sluta kan du, med ett fåtal klick, se vilka anläggningskoder denne haft tillgång till under senaste tiden och kan då även ta beslut ifall de koderna bör bytas ut eller ej.

 

Enkelt - det är säkert!

Inga mer post-it lappar eller pärmar. Aldrig mer samma adminkoder på alla kunders anläggningar.

Unika koder. Enkelt att använda. Full kontroll.

Vad väntar du på?

PS! Visste du att vi även har ett molnbaserat anläggningsregister där du kan lagra all anläggningsinformation och dokumentation, allt enligt SSFs regler? Du kan integrera anläggningsregistret med mKey och på så sätt få tillgång till all information, dokumentation och koder för dina anläggningar - direkt i mobilen. Läs mer på mBiz.se.