Utvecklat med användaren i fokus

Smart och användarvänlig lösenordshanterare för alla företag i alla storlekar.

  • Drift och utveckling i Sverige
  • Serverhallar med grön el
  • Komplett systemlogg
  • Behörighetsstyrning

Den bästa lösenordshanteraren är den som faktiskt används och därför är mKey utvecklad med dig som användare i fokus. mKey innehåller många smarta funktioner för kontroll och säkerhet, men det viktigaste är användarvänligheten och enkelheten i systemet.

Full kontroll

Full kontroll

Direkt på förstasidan får du en översikt över alla dina nycklar och lösenord samt deras lösenordsstyrka och ålder. Du kan även, genom endast ett klick, ta dig till alla dina svaga lösenord för att snabbt kunna åtgärda dem. Du ser också den senaste aktiviteten i systemet vilket ger dig full kontroll över vad som händer med företagets digitala nycklar.

Håll dina lösenord uppdaterade

Håll dina lösenord uppdaterade

Att följa en lösenordspolicy har aldrig varit enklare, oavsett hur ofta du måste byta dina lösenord. I mKey kan du snabbt och enkelt hålla dina lösenord uppdaterade. Dina användare kommer lätt åt aktuella uppgifter genom att logga in i systemet och du behöver därför inte sprida uppgifterna via e-post eller andra osäkra sätt. Enklare och säkrare kan det inte bli!

Säkra lösenord

Säkra lösenord

Säkerhet och kontroll är allt. Innan du sparar ditt nya lösenord i mKey kommer därför tjänsten HaveIBeenPwned att kontrollera om lösenordet finns med på en lista med läckta lösenord på "the dark web". Genom denna förträffliga tjänst kan vi hjälpa dig att skapa ännu mer säkra lösenord.

Så för att vara på den säkra sidan - låt mKey generera komplexa lösenord till dig! Och du behöver inte oroa dig för att komma ihåg dem, det gör såklart mKey åt dig.

Våra uppskattade funktioner i mKey

Lösenordshantering i Sverige

Våra servrar finns i Sverige. Långt uppe i trygga Norrbotten, självklart i hallar som uppfyller larmklass 3 och skyddsklass 3 och som drivs av grön el.

Personliga lösenord

Spara företagslösenord som bara du kan se. 

Delade lösenord

Självklart går det även att dela lösenorden med olika grupper på företaget. 

Lika bra i alla enheter

mKey fungerar lika bra på telefonen som i datorn. Det gör det enkelt för dig att komma åt lösenorden var du än befinner dig.

Nyckelhistorik

mKey loggar allt som händer med nycklarna. Se vem som har hanterat ett lösenord, när det hände och tidigare versioner av lösenordet.

Behörighetsstyrning

Välj vilka som ska ha tillgång till det specifika lösenordet. Bara du, alla eller en specifik grupp?

Systemlogg

Du har full kontroll på allt som sker i systemet; inloggningar, misslyckade inloggningar, hantering av användare och grupper, vem som gjort vad och när. 

Lösenordsgenerering

Låt mKey hjälpa dig att generera säkra lösenord som ingen enkelt kan memorera. Ange önskad längd och tillåtna tecken, sen sköter mKey resten!

Det är säkert

Din säkerhet är viktigast för oss! Alla lösenord krypteras enligt beprövade standarder. För att göra det ännu säkrare har vi även tvåfaktorinloggning via SMS-kod.

Här kan du läsa mer information om säkerheten i mKey.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Vi visar gärna upp mKey för ditt företag.