För säkerhetsbranschen

Om du arbetar med inbrottslarm, brandlarm, CCTV eller andra säkerhetssystem har du troligen otaliga anläggningskoder att hålla reda på. Med mKey behöver du längre inte fundera.

  • Unika koder till alla dina anläggningar
  • Enkel åtkomst även på fältet
  • Styr vem som kommer åt vilka anläggningskoder

Låt mKey göra jobbet!

Tänk att ha ett system för din kodhantering, där alla koder finns sparade i en tydlig struktur och enkla att hitta. Du kommer åt allt via din mobil vilket gör att du enkelt kan ha unika koder till varje anläggning och att du kan uppdatera koderna på en regelbunden basis.

Behörighetsstyrning

Som administratör kan du dessutom styra så att endast rätt tekniker har tillgång till respektive kod, vilket kan vara otroligt viktigt om du hanterar anläggningar med högre skyddsklass.

Om en av dina medarbetare skulle sluta kan du, med ett fåtal klick, se vilka anläggningskoder denne haft tillgång till under senaste tiden och kan då även ta beslut ifall de koderna bör bytas ut eller ej.

 

Enkelt - det är säkert!

Inga mer post-it lappar eller pärmar. Aldrig mer samma installatörskod till samtliga kunders anläggningar.

Unika koder. Enkelt att använda. Full kontroll.

Vad väntar du på?

PS! Visste du att vi även har ett molnbaserat anläggningsregister där du kan lagra all anläggningsinformation och dokumentation, allt enligt SSFs regler? Du kan integrera anläggningsregistret med mKey och på så sätt få tillgång till all information, dokumentation och koder för dina anläggningar - direkt i mobilen. Läs mer om vårt anläggningsregister på mBiz.se.

Det bästa med mKey är den trygghet vi känner kring hur inloggningsuppgifterna till våra kunders säkerhetsanläggningar hanteras och att våra teknikers arbete har förenklats avsevärt.

Enkel och snabb kontakt från Mirror och mKey-supporten är någonting som vi uppskattar väldigt mycket.

Thomas Carlstein
Midroc Electro

Att skapa säkerhet på företaget, men också för våra kunder, innebär många steg som alla måste hålla för att upprätthålla högt ställda krav. Ett av dessa är att förvara koder och inloggningsuppgifter till både kunder och interna system på ett säkert och smidigt sätt. mKey har löst detta över förväntan, säkert och användarvänligt!

Robert Stråhle
PROFESSIONELL SÄKERHET

Några andra kunder som litar på oss

APQ

Comdate

Prosak

Corepart