Kodhantering för säkerhetsbranschen

Om du arbetar med inbrottslarm, brandlarm, CCTV eller andra säkerhetssystem har du troligen otaliga anläggningskoder att hålla reda på.

Med mkey behöver du inte längre fundera.

  • Unika koder till alla dina anläggningar
  • Enkel åtkomst även på fältet
  • Styr vem som kommer åt vilka anläggningskoder

Full kontroll på alla dina anläggningskoder

Tänk dig att ha ett system för din kodhantering där alla koder finns sparade i en tydlig struktur och är enkla att hitta. Du kommer åt allt via din mobil vilket gör att du enkelt kan ha unika koder till varje anläggning och du kan uppdatera koderna på en regelbunden basis. Visst låter det perfekt? Det tycker vi också, det var därför vi skapade mkey. 

Unika koder

Nu kan du enkelt skapa unika koder till alla dina kunders anläggningar som du alltid bär med dig direkt i mobilen. 

Lagring i Sverige

Våra servrar finns i Sverige. Hallarna uppfyller larmklass 3 och skyddsklass 3 och drivs dessutom av grön el.

Enkelt att använda

Vi utvecklade mkey med användarvänligheten i fokus. Systemet är därför enkelt för alla att använda, oavsett om du är teknisk av dig eller inte. 

Enkelt och säkert

Slipp krånglet med kodhanteringen. Med hjälp av mkey kan du spara alla dina anläggningskoder enkelt och säkert. Det är alltid tillgängligt, även i mobilen. Nu behöver du aldrig mer använda samma installatörskod till samtliga kunders anläggningar.

För dig och dina kunders säkerhet, helt enkelt. 

 

Behörighetsstyrning

Som administratör kan du styra så att rätt tekniker har tillgång till rätt kod, vilket kan vara otroligt viktigt om du hanterar anläggningar med högre skyddsklass.

Om en av dina medarbetare skulle sluta kan du, med ett fåtal klick, se vilka anläggningskoder denne haft tillgång till under senaste tiden och då även ta beslut ifall de koderna bör bytas ut eller ej.

Mer än bara kodhantering

Visste du att vi även har ett molnbaserat anläggningsregister, mbiz, där du kan lagra all anläggningsinformation och dokumentation enligt SSFs regler?

Du kan integrera anläggningsregistret med mkey och på så sätt få tillgång till all information, dokumentation och koder för dina anläggningar - direkt i mobilen. Läs mer på mbiz.se

 

Vad väntar du på?

Ring Terese på 076 - 130 48 61 för mer information.

Det bästa med mkey är den trygghet vi känner kring hur inloggningsuppgifterna till våra kunders säkerhetsanläggningar hanteras och att våra teknikers arbete har förenklats avsevärt.

Enkel och snabb kontakt från mkey-supporten är någonting som vi uppskattar väldigt mycket.

Thomas Carlstein
Granitor Electro

Att skapa säkerhet på företaget, men också för våra kunder, innebär många steg som alla måste hålla för att upprätthålla högt ställda krav. Ett av dessa är att förvara koder och inloggningsuppgifter till både kunder och interna system på ett säkert och smidigt sätt. mkey har löst detta över förväntan, säkert och användarvänligt!

Robert Stråhle
Professionell Säkerhet

Några andra kunder som litar på oss

Brandkonsultbyrån

Corepart

APQ

Eitech

Kontakta oss - vi visar dig hur mkey fungerar

Har du frågor eller vill prata om hur mkey kan passa din verksamhet? Skicka in dina kontaktuppgifter i nedan formulär eller ring oss direkt.