För den offentliga sektorn

Inloggningsuppgifter till interna system, molntjänster, leverantörers portaler, sociala plattformar och andra tjänster. Med mKey lösenordshanterare kan du både dela dem inom organisationen och samtidigt hantera dem säkert. 

  • Hantera lösenord på ett säkert sätt
  • Personliga lösenord och koder
  • Dela lösenord med dina kollegor
  • Stark kryptering
  • Utvecklad i Sverige, trygg lagring i Norrbotten

Hantera lösenord säkert - för offentliga verksamheter

Du och dina kollegor har personliga login till olika interna system, passerkod till kontoret, kod till skrivaren o.s.v. - helt enkelt massor av lösenord att hålla reda på. Utöver det har ni sannolikt inom din myndighet, förvaltning eller division inloggningsuppgifter till leverantörssystem och externa plattformar som ni behöver dela på? För att inte tala om IT-avdelningens alla lösenord...

Tänk dig att använda ett system där all denna information finns säkert lagrad och behörighetsstyrd - men samtidigt är enkel att komma åt!

Utveckling och lagring i Sverige

Från idé till genomförande - all utveckling, drift och lagring sker i Norrbotten, Sverige.
Vi är stolta att kunna säga att våra serverhallar uppfyller högt ställda krav på säkerhet, bland annat larm- och skyddsklass 3.

Behörighetsstyrning

Du kan såklart dela gemensamma lösenord och inloggningar till kollegorna i ditt team. Med den smidiga behörighetsstyrningen ser du till att de kollegor som ska ha tillgång till vissa koder får det, utifrån roll, del av organisationen och nivå av sekretess på informationen.

Den säkraste produkten är den som används

Våra kunder säger att det bästa med mKey är att det har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt, och det är något vi alltid strävar efter att upprätthålla. mKey är lätt att använda, även för de användare som inte är tekniker. Enkelheten i systemet gör att det faktiskt används, och det är ju en förutsättning för att få en god säkerhet i praktiken.

Höj säkerhetsnivån i organisationen

mKey passar som handen i handsken för dig som jobbar i offentlig verksamhet och vill höja säkerhetsnivån i din organisation.
Och du – alla era hemligheter lagras här hemma i Sverige, i trygga Norrbotten!

Läs mer om vilka som står bakom mKey på sidan Om oss eller ta kontakt för en demo! Vi kan garantera att du inte kommer att ångra dig.

Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Vi visar gärna upp mKey för din verksamhet.