För den offentliga sektorn

Inloggningsuppgifter till interna system, molntjänster, leverantörers portaler, sociala plattformar och andra tjänster. Med mKey lösenordshanterare kan du både dela dem inom organisationen och samtidigt hantera dem säkert. 

  • Hantera lösenord på ett säkert sätt
  • Personliga lösenord och koder
  • Dela lösenord med dina kollegor
  • Stark kryptering
  • Utvecklad i Sverige, trygg lagring i Norrbotten

Hantera lösenord säkert i offentliga verksamheter

Du och dina kollegor har personliga login till olika interna system, passerkod till kontoret, kod till skrivaren o.s.v. - helt enkelt massor av lösenord att hålla reda på. Utöver det har ni sannolikt inom din myndighet, förvaltning eller division inloggningsuppgifter till leverantörssystem och externa plattformar som ni behöver dela på. För att inte tala om IT-avdelningens alla lösenord...

Vi förstår att det är jobbigt att hålla reda på alla dessa lösenord, och att dessutom hålla en hög säkerhetsnivå. Vi har lösningen. 

Behörighetsstyrning

Välj vilka som ska ha tillgång till det specifika lösenordet. Bara du, alla eller en specifik grupp?

Säker delning

Säker och smidig delning av lösenord mellan kollegor för enkel hantering av gemensamma konton. 

Hög säkerhet

Din säkerhet är viktigast för oss! Alla lösenord krypteras enligt beprövade standarder. För att göra det ännu säkrare har vi även tvåstegsverifiering via SMS-kod.

Läs mer.

Utveckling och lagring i Sverige

mKey passar som handen i handsken för dig som jobbar i offentlig verksamhet och vill höja säkerhetsnivån i din organisation. Du kan vara trygg med att använda en helt svensk produkt. Från idé till genomförande - all utveckling, drift och lagring sker i Norrbotten, Sverige. Vi är stolta att kunna säga att våra serverhallar uppfyller högt ställda krav på säkerhet, bland annat larm- och skyddsklass 3.

 

Användarvänlighet i fokus

Våra kunder säger att det bästa med mKey är att det har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt, och det är något vi alltid strävar efter att upprätthålla. mKey är lätt att använda, även för de användare som inte är tekniker. Enkelheten i systemet gör att det faktiskt används, och det är ju en förutsättning för att få en god säkerhet i praktiken.

Kontakta oss - vi visar dig hur mKey fungerar

Har du frågor eller vill prata om hur mKey kan passa din verksamhet? Skicka in dina kontaktuppgifter i nedan formulär eller ring oss direkt.