För IT-konsulter

Lösenord till servrar, nätverksutrustning, molntjänster, krypteringsnycklar, licensnycklar, lösenord till system och databaser - allt kan sparas i mKey.

  • Enkel åtkomst till era kunders inloggningar
  • Spara mer än bara lösenorden
  • Smidig behörighetsstyrning

För dig som jobbar inom IT

Du som arbetar med att hantera kunders driftmiljöer och infrastruktur, eller att utveckla kunders system och webbplatser har förmodligen många olika digitala nycklar att hålla koll på. Tänk dig att använda ett system där all denna information finns säkert lagrad och samtidigt är enkel att komma åt.

 

Kontroll

Du kan dela uppgifterna med ditt team och smidigt styra deras behörigheter. Du kan alltid se vem som hanterat de olika uppgifterna och kan lägga in larm ifall någon exempelvis hämtar uppgifter till ett kundsystem efter arbetstid. Du kan enkelt ha både unika konton och långa lösenord för alla enheter istället för att falla i den vanliga fällan att använda samma lösenord i många miljöer. På så sätt höjs säkerheten och separeringen av olika miljöer.

 

IT-säkerhet

Dessutom, i dagens IT-värld med alla krav på säkerhet, underlättar det att ha personliga inloggningar per konsult. Även efterlevandet av regelverk, som kräver bättre kontroll av vem som har åtkomst, underlättas.

Och du – alla dina hemligheter lagras här hemma i Sverige, i trygga Norrbotten!

Vad väntar du på?