För IT-konsulter

Lösenord till servrar, nätverksutrustning, molntjänster, krypteringsnycklar, licensnycklar, lösenord till system och databaser - allt kan sparas i mkey.

  • Enkel åtkomst till era kunders inloggningar
  • Spara mer än bara lösenorden
  • Smidig behörighetsstyrning

Säker lösenordshantering

Du som arbetar med att hantera kunders driftmiljöer och infrastruktur, eller att utveckla kunders system och webbplatser har förmodligen många olika lösenord att hålla koll på. Tänk dig att använda ett system där all denna information finns säkert lagrad och samtidigt är enkel att komma åt. Vi har lösningen. 

 

Lagring i Sverige

Våra servrar finns i Sverige. Långt uppe i trygga Norrbotten, självklart i hallar som uppfyller larmklass 3 och skyddsklass 3 och som drivs av grön el.

Tvåstegsverifiering

Inloggning med tvåstegsverifiering via SMS-kod för ännu starkare säkerhet. 

Hög säkerhet

Din säkerhet är viktigast för oss! Alla lösenord krypteras enligt beprövade standarder. 

Här kan du läsa mer information om säkerheten i mkey.

Låter detta intressant? 

Klicka här för att boka en kostnadsfri demo.

För bättre kontroll

Du kan dela uppgifterna med ditt team och smidigt styra deras behörigheter. Du kan alltid se vem som hanterat de olika uppgifterna och kan lägga in larm ifall någon exempelvis hämtar uppgifter till ett kundsystem efter arbetstid. Du kan enkelt ha både unika konton och långa lösenord för alla enheter istället för att falla i den vanliga fällan att använda samma lösenord i många miljöer. På så sätt höjs säkerheten och separeringen av olika miljöer.

 

IT-säkerhet

Dessutom, i dagens IT-värld med alla krav på säkerhet, underlättar det att ha personliga inloggningar per konsult. Även efterlevandet av regelverk, som kräver bättre kontroll av vem som har åtkomst, underlättas.

Vad väntar du på?

Kontakta oss - vi visar dig hur mkey fungerar

Har du frågor eller vill prata om hur mkey kan passa din verksamhet? Skicka in dina kontaktuppgifter i nedan formulär eller ring oss direkt.