För alla företag, helt enkelt

Inom de flesta verksamheter använder vi dagligen många olika lösenord eller inloggningsuppgifter. Med mkey får du hjälp att hålla ordning på allt.

  • Smidig lösenordsgenerator
  • Komplett behörighetsstyrning
  • Användarvänligt gränssnitt

För alla dina lösenord och koder

Du har kanske personliga login till ert affärssystem och telefoniväxel, personlig portkod och kod till skrivaren samt hemligheter som delas med andra inom din avdelning så som larmkoder och passerkoder. Tänk dig att använda ett system där all denna information finns säkert lagrad och samtidigt är enkel att komma åt. Vi har lösningen. 

Enkelt att använda

Ett enkelt gränssnitt gör att alla kan använda mkey, oavsett teknisk kompetens. 

Lagring i Sverige

Du kan känna dig trygg med att all din data lagras inom Sverige i serverhallar som drivs på grön el.

Full kontroll

Funktioner som anger lösenordens styrka och ålder ger dig full kontroll på verksamhetens lösenordshantering. 

Enklare lösenordshantering

Med dagens krav på IT-säkerhet bör du inte ha samma uppgifter till något av alla dina system, men hur ska du komma ihåg alla koder?

Det är det en lösenordshanterare som mkey hjälper till med. Tänk dig att ha alla dessa hemligheter sparade i ett enda system. Det enda du behöver komma ihåg är ditt lösenord till mkey och därefter kan du, med ett fåtal klick, hitta alla dessa hemligheter sparade på ett enda ställe.

 

För bättre säkerhet

Du kan skapa svåra och unika lösenord och koder till alla dina system vilket minskar risken för obehörig åtkomst. Du kan enkelt dela vissa lösenord med andra inom företaget om så behövs.

Skulle någon sluta stänger du ner dennes konto i mkey och behöver inte oroa dig att personen har fortsatt tillgång till lösenorden. Vill du vara extra säker kan du även ta fram historik på alla lösenord som personen sett under senaste tiden och uppdatera dem.

I och med att mkey alltid är tillgängligt behöver du inte oroa dig för hur du ska kommunicera de nya lösenorden eller de nya koderna - mkey sköter det åt dig.

 

Generera starka lösenord

Låt mkey hjälpa dig att generera säkra lösenord som ingen enkelt kan memorera. Ange önskad längd och tillåtna tecken, sen sköter mkey resten!

Behörighetsstyrning

Välj vilka som ska ha tillgång till det specifika lösenordet. Bara du, alla eller en specifik grupp?

Alltid tillgängligt

Alla dina lösenord och koder är aldrig mer än några knapptryck bort. Alltid tillgängligt i mobil, dator och surfplatta, var du än är. 

Låter detta intressant? 

Klicka här för att boka en kostnadsfri demo.

Den största fördelen med att vi implementerade mkey är att det blev ett enormt lyft i vår IT-säkerhet. Systemet är väldigt tydligt och enkelt vilket gör att alla faktiskt använder det. Vi uppskattar också att vi fick ett så nära och personligt stöd i själva implementeringsprocessen.

Malin Flemström
The Hunger Project Sverige

Vi är ett växande företag som är i stort behov av ett smidigt, lätthanterligt och säkert program för hantering av våra lösenord.
När vi skulle välja och utvärdera utbudet på marknaden så var mkey det enda program som kryssade av alla boxar i vår lista med krav.
Vi är väldigt nöjda med den hjälp och stöttning vi har fått av personalen.

Theresia Johnsson
Brandkonsultbyrån Sverige AB

Kontakta oss - vi visar dig hur mkey fungerar

Har du frågor eller vill prata om hur mkey kan passa din verksamhet? Skicka in dina kontaktuppgifter i nedan formulär eller ring oss direkt.