För alla företag, helt enkelt

Inom de flesta verksamheter använder vi dagligen många olika lösenord eller inloggningsuppgifter. Med mKey lösenordshanterare får du hjälp att hålla ordning på allt.

  • Smidig lösenordsgenerator
  • Komplett behörighetsstyrning
  • Användarvänligt gränssnitt

För alla dina koder och lösenord

Du har kanske personliga login till ert affärssystem och telefoniväxel, personlig portkod och kod till skrivaren samt hemligheter som delas med andra inom din avdelning så som larmkoder och passerkoder. Tänk dig att använda ett system där all denna information finns säkert lagrad och samtidigt är enkel att komma åt.

Ta hjälp av en lösenordshanterare

Med dagens krav på IT-säkerhet bör du inte ha samma uppgifter till något av alla dina system, men hur ska du komma ihåg alla koder?

Det är det en lösenordshanterare som mKey hjälper till med. Tänk dig att ha alla dessa hemligheter sparade i ett enda system. Det enda du behöver komma ihåg är ditt lösenord till mKey och därefter kan du, med ett fåtal klick, hitta alla dessa hemligheter sparade på ett enda ställe.

 

Enkelt och säkert!

Du kan skapa svåra och unika lösenord och koder till alla dina system vilket minskar risken för obehörig åtkomst. Du kan enkelt dela vissa lösenord med andra inom företaget om så behövs, du får full synlighet på vem som har tillgång till respektive hemlighet och vem som har hämtat ut lösenorden.

Skulle någon sluta stänger du ner dennes konto i mKey och behöver inte oroa dig att personen har fortsatt tillgång till lösenorden. Vill du vara extra säker kan du även ta fram alla de hemligheter som personen sett under senaste tiden och uppdatera dem.

I och med att mKey alltid är tillgängligt behöver du inte oroa dig för hur du ska kommunicera ut de nya lösenorden eller de nya koderna - mKey sköter det åt dig.

Och du – alla dina hemligheter lagras här hemma i Sverige, i trygga Norrbotten!

Vad väntar du på?

 

 

 

Vi är ett växande företag som är i stort behov av ett smidigt, lätthanterligt och säkert program för hantering av våra lösenord.
När vi skulle välja och utvärdera utbudet på marknaden så var mKey det enda program som kryssade av alla boxar i vår lista med krav.
Vi är väldigt nöjda med den hjälp och stöttning vi har fått av personalen på Mirror.

Theresia Johnsson
Brandkonsultbyrån Sverige AB