mKey på SäkerhetsDagen 2022

Igår, den 3e maj, deltog vi som bronspartner på SäkerhetsDagen 2022 - årets stora säkerhetshändelse som anordnas av SäkerhetsBranschen.

Ett lärorikt och inspirerande event

Våra medarbetare Johan och Terese klev upp tidigt på tisdagsmorgonen för att ta första flyget från Luleå ner till Stockholm. På Quality Hotel Globe samlades vi, tillsammans med ca 200 andra säkerhetsproffs, för en heldag med nytta, nöje och nätverk.

Inte bara fick vi chansen att träffa en massa härliga branschkollegor och berätta om våra produkter mBiz och mKey, utan vi fick även ta del av flera intressanta, lärorika och inspirerande föreläsningar av bland andra Anders Thornberg, Morgan Johansson och Ulf Kristersson. Vi fick också vara med och fira SäkerhetsBranschens 50-årsjubileum och på kvällen vankades dessutom en bankett med underhållning utöver det vanliga. 

Sammanfattningsvis en riktigt rolig och inspirerande dag!