Nu lanserar vi mKey 2.0!

I vår nylansering av mKey som vi släpper den 23 september kommer du bland annat att få se ett uppdaterat och snyggare gränssnitt, en bättre och utökad sökfunktion, en användarvänlig och (om vi får säga det själva) jäkligt snygg dashboard!

 

 

Äntligen är den här!

I mKey 2.0 lanserar vi en användarvänlig och intuitiv dashboard som hjälper dig med en snabböversikt över de senaste nyckelhändelserna. Du ser en graf över lösenordsstyrkorna - både dina personliga men även de delade lösenorden, samt en graf över lösenordsålder. Graferna agerar även som snabblänkar, så att du enkelt kan ta dig till de lösenorden du vill uppdatera.

 

 

Utökade filtreringsmöjligheter i systemloggen

För er som är administratörer har vi uppdaterat systemloggen till att innehålla fler sök- och filtreringsmöjligheter. 

Du kan bland annat filtrera sökresultat på endast en specifik användare, vilket är bra i de fall du vill veta vilka lösenord den användaren haft kännedom om. Exempel på andra filter är datumintervall, inloggningar, låsta konton, flyttade mappar, ändrade nycklar osv. - möjligheterna är oändliga.

 

 

Utökad information om nyckeldetaljer

Vi har döpt om Koder till Nycklar och nyckeldetaljsidan är även den uppfräschad och innehåller mer utförlig och lättöverskådlig information så som kodhändelser, lösenordsstyrka, vilka användare som har kännedom om nyckeln, tidigare versioner etc. 

 

 

Ökad säkerhet och kontroll

I mKey 2.0 ger vi dig ökad säkerhet genom att verifiera alla lösenord du skapar via en integration mot tjänsten HaveIBeenPwned som kontrollerar om det angivna lösenord tidigare har blivit läckt. Samtidigt kan du även se en indikation på hur starkt lösenordet du valt är. Om du behöver lite hjälp med fantasin kan du använda dig av mKey lösenordsgenerator som kommer att föreslå ett starkt lösenord åt dig.

Och mycket mer:

  • Modernt gränssnitt
  • Allt du ser i desktop kan du nu se i mobilen
  • Engelska som systemspråk
  • Funktionen notifieringar är borttagen, den vilar upp sig i väntan på att ta ny skepnad längre fram