Vi hälsar William välkommen till teamet!

Många bra saker har hänt med våra produkter under första halvan av 2020, vi vill att det ska fortsätta så och har därför stärkt vårt team med ytterligare en kollega.

William, som ursprungligen kommer från Stockholm, har tidigare bland annat jobbat som finans- och IT-konsult på ett litet konsultbolag, men även studerat matematik på universitetet i Uppsala. William började den 1 juni och kommer att arbeta med systemutveckling av våra produkter, mBiz och mKey.
Vi är väldigt glada att William har börjat hos oss och välkomnar honom med ett varmt hjärta!

Bor: För tillfället hos svärföräldrarna i den lilla byn Sangijärvi mellan Kalix och Haparanda, men kommer under sommaren att flytta in i en lägenhet i Luleå tillsammans med min fru Elin.

 

Bakgrund: Född och uppvuxen i Sundbyberg och Solna utanför Stockholm, men flyttade efter gymnasiet till Uppsala för att plugga matematik på universitetet. Efter avslutade studier började jag jobba inom finansbranschen i Stockholm, nu senast som IT-konsult med uppdrag hos olika fondbolag. I Uppsala träffade jag även min blivande fru, som nu har lyckats locka med mig upp till sina hemtrakter i Norrbotten för att påbörja ett nytt kapitel i livet.

 

Tre roliga fakta om William:

  1. Är ganska bra på att baka surdegsbröd, om jag får säga det själv.
  2. Äger väldigt många par fina skor efter att ha snöat in fullständigt på det under en period.
  3. Drömmer om att en dag bli självförsörjande bonde.