Vad vi arbetar på

Eftersom transparens och tydlighet är viktigt för oss tänkte vi dela med oss av vad vi kommer att arbeta på här i början av 2020.

Roadmappen innehåller bara de större penseldragen som vi kommer att göra i systemet. Det finns självklart mindre funktioner som vi kommer att göra så som kundönskemål, gränssnittsförbättringar och vidare utveckling på existerande funktionalitet.

Om du saknar någon funktionalitet eller har frågor kring vår roadmap är du, som alltid, välkommen att höra av dig till vår support på support@mirror.se.  

 

Engelskt gränssnitt

Möjligheten att kunna använda mKey med engelska som språk.

Uppdatering av gränssnittet

Generell uppdatering av gränssnittet med ny mKey färg och uppfräschning av designen.

Förbättringar för koder

Koder kommer framöver att kallas för ”Nyckel” (för att anspela på produktens namn) och den faktiska koden kommer att kallas för ”Lösenord”. Utöver det lägger vi in mer information kring vem som har kännedom om lösenordet, en graf som visar aktivitet runt nyckeln med mera.

Säkerhet

Vi är med i ett universitetsprojekt där penetrationstest på mKey utförs och baserat på utfallet kommer vi att fortsätta utveckla säkerheten kring applikationen. Mer information om projektet och utfallet kommer att komma längre fram här i bloggen – håll utkik!