Vi säger "hej" till två nya medarbetare!

I takt med att vi vidareutvecklar våra produkter mBiz och mKey växer såklart även personalstyrkan. I dag vill vi passa på att välkomna våra två nya medarbetare till teamet; Anna Fallholm och Maria Leijon.

Anna är vår nya projektledare som arbetar med det mesta relaterat till mBiz och mKey med fokus på test, support och utbildning av nya kunder. Anna kommer också att vara tillförordnad produktägare för systemen under Tereses föräldraledighet.

Maria är en nygammal anställd som arbetat hos oss tidigare men som har varit ute på vift under 1,5 års tid och som nu har hittat tillbaka till Mirror. Maria är anställd som affärsutvecklare och kommer i huvudsak att arbeta med kundvård, försäljning och marknadsföring av både mBiz och mKey.

Vi är otroligt glada att ha dem i teamet och hoppas att de kommer att trivas tillsammans med oss! Nedan kan du läsa lite snabbfakta om dem båda.

Anna Fallholm

Bor: I Månsbyn utanför Kalix tillsammans med sambo, två bonusbarn och katten Ture.

Bakgrund: Jag hann med diverse serviceyrken innan jag läste till ingenjör i Programvaruteknik. Sedan dess har jag arbetat främst inom IT konsultbranschen i olika roller inom testning, projektledning och som supportchef.

Tre roliga fakta om Anna:

1. Mötte en björn i skogen i Månsbyn för några år sedan när jag var ute och sprang :/

2. Har MC-kort, men har inte vågat köra själv sedan jag tog det.

3. Bodde i Helsingborg 1999 – 2015 innan kärleken fick mig att flytta hem igen.

Maria Leijon

Bor: I Bergnäset, Luleå, tillsammans med sambon Mattias och hunden Prince. Resterande familj bor i Älmhult i södra Småland och jobbar självklart på IKEA.

Bakgrund: Jag kommer från Älmhult i Småland där jag såklart startade karriären inom IKEA. Därefter flyttade jag till Göteborg och senare till Stockholm där jag arbetade med försäljning och som Key Account Manager under flera år. Slumpen förde mig till slut till Luleå och efter en kort vända nere i Älmhult kom jag tillbaka till Mirror och Luleå.

Tre roliga fakta om Maria:

1. Är beroende av choklad.

2. Bestämde mig för något år sedan att jag ville börja rida och komma över min hästrädsla och bestämde mig för att bästa sättet vore att köpa en häst. Han är kvar än idag och rädslan är helt botad 😊

3. Längtar efter att köpa en hästgård på landet.