Du missar väl inte lösenordsbytardagen?

När bytte du dina lösenord senast?

Måndagen den 20 januari 2020 är det den internationella lösenordsbytardagen. 

Ett säkert lösenord är A och O i allas vår vardag, det skyddar din information och hjälper dig mot intrång.

Men vi vet att det kan kännas rätt jobbigt och krångligt att byta sitt lösenord, och framför allt att komma ihåg det nya man har bytt till. För att underlätta din vardag kan du ta hjälp av mKey och dess slumpgenerator. I lösenordsgeneratorn kan du sätta de premisser som du vill att mKey ska följa - exempelvis att ditt nya lösenord måste innehålla 22 bokstäver och ett specialtecken. mKey slumpar ut ett säkert lösenord och när du sedan sparar ditt nya lösenord i mKey behöver du aldrig oroa dig om att du själv inte ska minnas alla de 22 bokstäverna som du valde. 

Gör dig själv en tjänst och lägg upp en påminnelse i din kalender redan nu om att du ska byta alla dina lösenord måndagen den 20 januari 2020.