Ny version av mKey!

I den senaste versionen av mKey har vi gjort justeringar för att förbättra användarupplevelsen så som bättre prestanda och vissa uppdateringar i gränssnittet.

Utöver prestandaoptimeringen och gränssnittsförbättringarna har vi även lagt till ett menyval för Support som tar dig direkt till ett supportformulär. Vi har även lagt till fler hjälptexter relaterat till behörighetsinställningarna i systemet - allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som användare. 

Vi har även arbetat vidare med 2-faktorinloggningen till systemet så att du nu kan koppla på denna funktionalitet på respektive användare istället för hela installationen. 2-faktorinloggningen innebär att användaren får en SMS-kod skickad till sitt angivna mobilnummer och behöver ange denna kod för att kunna logga in i mKey, utöver sitt vanliga användarnamn och lösenord. Vi har även åtgärdat problematiken med SMS-koder som har inledande nollor, samt att systemet nu accepterar olika format och tecken för mobilnumret så som bindestreck. 

Som alltid är du välkommen att höra av dig till oss på Mirror om du har några frågor eller funderingar kring den nya versionen eller mKey generellt!