Ny webbplats

Nu lanserar vi mKeys nya webbplats!

Här har vi samlat all information som vi tror att du kan vilja veta om produkten. Här kan du läsa hur mKey kan hjälpa dig och ditt företag med lagringen av lösenord, inloggningsuppgifter och annan känslig information samt vilka olika funktioner som finns tillgängliga i mKey. Det finns möjlighet att drifta mKey på egen server eller så använder ni produkten som en molntjänst och låter oss sköta driften. Läs mer här om våra priser. Hittar du inte det du söker, tveka inte att kontakta oss.

En annan nyhet är bloggen där vi kommer att lägga upp nyheter om mKey så som nya funktioner eller releaser samt andra händelser som kan vara bra att ha koll på. 

Nyfiken på hur mKey kan hjälpa ditt företag att lösa säker kodhantering? Boka en demo i dag genom att klicka på länken Boka demo och fylla i dina kontaktuppgifter, luta dig sedan tillbaka - vi hör av oss till dig.