Smart och användarvänlig
lösenordshanterare

Med mKey kan du hantera ditt företags lösenord och andra hemligheter på ett smart och enkelt sätt.

Det unika med mKey

Med funktioner så som larmnotiser, 2-stegs autentisiering, drift i Sverige och logging av all aktivitet kan du känna dig trygg i hanteringen av företagets lösenord. Att det dessutom endast tar två klick att hämta ut ett lösenord gör att medarbetarna faktiskt kommer att använda systemet.

Ha koll på dina lösenord

Ha koll på dina lösenord

Vi vet alla hur viktigt det är med unika lösenord, men också hur svårt det är att hålla reda på alla olika inloggningar. Tack vare mKey räcker det att du kommer ihåg ett enda lösenord – det du använder till mKey.

Håll dina lösenord uppdaterade

Håll dina lösenord uppdaterade

Att följa en policy att lösenord ska bytas var tredje månad har aldrig varit enklare! Uppdatera lösenorden och spara informationen i mKey. Dina användare kommer lätt åt aktuella uppgifter genom att logga in i systemet och du behöver därför inte sprida uppgifterna via e-post eller andra osäkra sätt. Enklare och säkrare kan det inte bli!

Full kontroll

Full kontroll

Säkerhet och kontroll är två viktiga faktorer för att du som administratör ska känna dig trygg med systemet. Det är också något vi fokuserat på under utvecklingen av mKey, som har skett i nära samarbete med företag inom säkerhetsbranschen. Systemet innehåller det bästa från två världar - enkelt att använda och full kontroll!

Våra uppskattade funktioner i mKey

Vi finns i Sverige

Våra servrar finns i Sverige. Långt uppe i trygga Norrbotten, självklart i hallar som uppfyller larmklass 3 och skyddsklass 3.

Personliga lösenord

Spara företagslösenord som bara du kan se. 

Delade lösenord

Självklart går det även att dela lösenorden med olika grupper på företaget. 

Lika bra i alla enheter

mKey fungerar lika bra på telefonen som i datorn. Det gör det enkelt för dig att komma åt lösenorden var du än befinner dig.

Historik och loggning

mKey loggar allt som händer med lösenorden. Se vem som har skapat, hämtat eller ändrat ett lösenord, och när det hände. 

Behörighetsstyrning

Välj vilka som ska ha tillgång till det specifika lösenordet. Bara du, alla eller en specifik grupp?

Larm och notifiering

Dygnet runt bevakning av lösenorden - om du vill. Ställ in notifikationer när ett lösenord har hämtats ut. Varje gång, eller på specifika tider.

Lösenordsgenerering

Låt mKey hjälpa dig att generera säkra lösenord som ingen enkelt kan memorera. Ange önskad längd och tillåtna tecken, sen sköter mKey resten!

Det är säkert

Din säkerhet är viktig! Alla lösenord krypteras enligt beprövade krypteringsstandarder. För att göra det mer tryggt och säkert har vi även tvåfaktorinloggning via SMS-kod.

Här kan du läsa tekniskt detaljerad information kring säkerheten i mKey.

Inte övertygad?

Inte övertygad?

Vi visar gärna upp mKey för ditt företag.