Varför mKey?

mKey gör det möjligt för ditt företag att använda unika koder och inloggningsuppgifter utan onödigt strul.

Håll dina viktiga koder uppdaterade och uppdatera dem ofta

Det låter väldigt jobbigt och tidsödande, men det behöver det inte längre vara! mKey hjälper dig att hålla reda på alla dina koder åt dig.

Du vet med dig att du använder samma lösenord till en massa olika system och inloggningar, och du vet att du av säkerhetsskäl inte borde det. Nu kan du följa alla säkerhetsexperternas råd, samtidigt som det är enkelt.

Säkerheten först!

mKeys servrar och backup-servrar förvaras i separata serverhallar, självklart med larm- och skyddsklass 3 samt följer regler för SSF 1015. Du behöver därför aldrig fundera på säkerheten för dina koder - mKey sköter det åt dig.

Är du nyfiken på mer tekniskt detaljerad information om säkerheten? Då hittar du det ​här.

Alltid tillgång till de senaste koderna

Du kommer åt mKey via ett användarvänligt gränssnitt i din webbläsare och mobiltelefon.

Koderna uppdateras i realtid vilket innebär att du alltid kan lita på att du har den senast uppdaterade koden som du eller en administratör sparat.

Möjlighet till unika och säkra lösenord

Låt mKey hjälpa dig att generera säkra lösenord som ingen enkelt kan memorera. Med den smarta lösenordsgeneratorn kan du se till att dina anställda alltid följer ett visst kod​mönster​.

Du kan sätta generella lösenordsregler för både minsta och maximala längd, antal specialtecken samt om de ska vara numeriska eller alfanumeriska. Du kan helt enkelt skapa struktur bland alla dina koder.

Sökbar historik, snabbt.

mKey loggar all aktivitet som sker på dina lagrade koder, du kan enkelt se vem som skapat, ändrat och raderat koder. Tack vare historiken och eftersom varje användare har en unik inloggning kan du snabbt ta kontroll över vem och vilka som har kännedom om en specifik kod.

Har du råkat byta kod i mKey, men inte i systemet eller koddosan där koden används? Inga problem! Via historiken kan du snabbt hämta hem den gamla koden och på så sätt lösa problemet.

Lika tillgängligt på kontoret som på fältet

mKey fungerar precis lika bra i din mobil som i din dator. Så länge du har mobiltäckning har du alltid tillgång till dina koder när du är ute på fältet. Du behöver därför aldrig mer krångla med pärmar eller postit-lappar för att ha tillgång till dina koder.

Boka en kostnadsfri demo

Hör av dig så visar vi dig hur mKey kan hjälpa ditt företag